Suksess på nye Rudskogen

nye_rudskogen.jpgDe første løpene på den helt nye Rudskogen, i regi av Racing NM, ble en stor suksess denne helgen.

– Banen er veldig bra, og en etterlengtet oppgradering for alle bilsportsentusiaster i Norge. Nå har vi endelig en bane med internasjonal standard som også setter førerne på litt prøve, sier André Falkenhaug som vant lørdagens løp i GT3 med sin Ginetta.

Som vanlig var det store startfelt i de fleste klassene, og alle førerne så ut til å være storfornøyde med den nye banen på 3,2 kilometer.

– De tilbakemeldingene vi fikk var at banen var råere enn forventet, og alle var svært fornøyd. Selve arrangementet gikk også bra, forutsetningene tatt i betraktning. Rudskogen er fortsatt en byggeplass, og det er først om et års tid det er offisiell åpning, men vi er stolte av å ha gjennomført det første løpet på den nye banen, sier Ulf Johannessen fra Racing NM AS.

Christer Gislerud var den raskeste i GT-klassene under lørdagens løp med sin Stealth, som går i den såkalte prototyp-klassen. Under søndagens løp var det Christopher Ødegaard i Porsche 911 som gikk helt til topps, mens Per Christian Wiencke vant GT3 etter at André Falkenhaug snurret.

Det ble også kjørt NM-runder og Norgescup-runder i Seven Racing, Shortcar, Formula Basic og Porsche Club Racing på Rudskogen, og alle resultater fra helgen finnes her . Poengstillinger blir lagt ut senere her. Bilder finnes på racingnm.no