Suksessrik duo klar for Finland

f_t_larsen_eriksen.jpgFrank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen gjør seg klare for Rally Finland. Så langt i år har de to hatt stor suksess med sin Ford Fiesta R2. Nylig sikret begge seg gull i NMK-mesterskapet i rally.

Det var etter klasseseier i Sørlandssprinten nylig at Frank Tore Larsen tok gull som fører og Torstein Eriksen gull som kartleser i NMKs rallycup. I tillegg har Frank Tore fått en solid ledelse i den ellers så jevne NM-klassen for tohjulsdrevne biler foran de to siste NM-løpene i septemper. På toppen av det hele tok de også klasseseier i Rally Sweden i vinter, og nå er det ny VM-runde som står for tur. Denne gang i det raske Rally Finland, kjent for sine mange hopp og utfordringer. Etter en kort sommerpause er teamet nå klar for nye utfordringer i Finland 2.-4. august. Frank Tore og Torstein har ikke brutt et eneste løp siden Finland i fjor og ser frem til å kunne skaffe seg enda mer løpserfaring.

– Jeg føler at vi har vokst enormt som team og skaffet oss erfaringer vi ikke kunne drømme om i løpet av det siste året. Jeg skal innrømme at det kribler bra i magen av å se oss på startlisten, men vi gleder oss enda mer. Dette blir gøy og forhåpentligvis en god oppladning til NM-innspurten, avslutter 21 år gamle Frank Tore Larsen.