Superhelg for Roar Lindland

Roar Lindland kjørte inn til dobbeltseier i B-klassen da Porsche Carrera Cup France besøkte Circuit de Barcelona-Catalunya i Spania denne helgen.

Roar Lindland overrasket alle da han var raskest av samtlige 35 førere under den første treningen på fredag. Denne helgen kjørte nemlig det franske mesterskapet sammen med mesterskapet fra Benelux-landene, og da ble startfeltet større enn vanlig.

Også i kvalifiseringen fortsatte Lindland med sitt gode tempo, og kjørte inn til sjuende og åttende tid av samtlige førere – og helt i toppen i B-klassen. Og det til tross for at han hadde forbikjøringer på begge sine raskeste runder.

– Vi fikk det virkelig til å klaffe med bilen denne helgen, og jeg var derfor optimistisk foran løpene, forteller 40-åringen fra Lyngdal.

I lørdagens løp beholdt Roar sin sjuendeplass totalt gjennom hele løpet, og vant også B-klassen. I søndagens løp skulle det gå enda bedre, da Roar til slutt endte på en femteplass og med ny seier i B-klassen.

– Jeg kjørte meg opp til tredjeplass og lå an til det frem til det var en runde igjen, da jeg datt ned igjen til fjerde og slapp forbi min teamkamerat De Narda, ettersom han kjemper i toppen i A-mesterskapet Uansett er jeg strålende fornøyd med helgen, og nå har jeg faktisk muligheten til å vinne B-mesterskapet i den franske Porsche Cup’en.

Finalen i mesterskapet går på Paul Ricard om to uker, den 14. og 15. oktober. Den 28. og 29. oktober er det så klart for finalen i Porsche Supercup, og også der ligger Roar Lindland på en andreplass i B-mesterskapet. Dermed kan altså Roar Lindland vinne to mesterskap i år med full klaff i finaleløpene.

– Jeg skal gjøre mitt beste, så får vi se hva det blir til slutt. En mesterskapstittel er i hvert fall målet, avslutter Roar Lindland.