Suveren seier til Dennis

dennis_pall.jpgDennis Olsen tilbrakte 17. mai-helgen på South Milano-banen i Italia for å kjøre nest siste runden i Vega Cupen samt den fjerde runden i regionsmesterskapet.

Med noe av de samme sterkt varierende værforholdene som hjemme fikk Dennis vist at han er en liten mester på de fleste underlag. Både under kvalifiseringen og i prefinalen var han hele tiden opp i teten og satte strålende rundetider. Kvalifiseringen gikk på tørt og fint underlag og han klokket inn en fjerdetid i feltet med 26 startende. Rett før prefinalen regnet satte innfor fullt og lysluggen fra Våler viste alle konkurrentene hvordan man skal mestre disse forholdene. Han distanserte samtlige og passete målstreken over 120 meter foran andreplassen. Dette ga pole position i finalen og denne gangen hadde han bestemt seg for å vise alle ryggen. Han holdt opparbeidet seg en solid ledelse og kjørte inn som vinner i ensom majestet.

Dennis sier stolt at han virkelig fikk vist at alle timene på en regntung og delvis snødekt Varna bane har gitt resultater.

Leder Cup og regionsmesterskap.

Etter at to av tre løp er unnagjort i Vega cupen har Dennis en ledelse på ti poeng til andreplassen. Dersom innehaveren av andreplassen vinner det siste løpet må ikke Dennis bli dårligere enn nummer fire for å innkassere sin andre cup seier i Italia.

I det store regionsmesterskapet som går over syv runder er fire av løpene fullført. Så lang har Dennis to førsteplasser en andre plass og en ellevte plass. Dette plasserer han helt i tet i sammendraget så langt.

Dennis er strålende fornøyd etter helgen og gleder seg til å konkurrere med sine norske kamerater før han vender tilbake til Italia i midten av juni.