Sverre Isachsen i Washington DC

S_Isachsen_14_juni2
Sverre Isachsen er klar for årets tredje løp i Red Bull Global Rallycross, og denne gangen kjøres løpet utenfor RFK Stadium i Washington DC.

 

Subaru-fører Sverre Isachsen er den eneste nordmannen i det USA-baserte Global Rallycross-mesterskapet, og etter stang ut i de første løpene i årets sesong håper Hokksund-mannen at marginene er på hans side denne helgen.

 

– Det har vært kollisjoner og trøbbel både i åpningsløpet på Barbados og i X Games sist. Nå håper jeg på et løp uten for mye platekontakt, og hvor jeg har marginene på min side, sier Isachsen.

 

Helgens bane er bygget på parkeringsplassen utenfor Robert F. Kennedy Stadium i USAs hovedstad. På den samme parkeringsplassen ble det kjørt et løp i American Le Mans Series i 2002, og nå er motorsporten tilbake på RFK Stadium, hvor Washington Redskins tidligere hadde sin hjemmebane og som har blitt mest brukt som fotballstadion de siste årene – og hvor både det norske herre- og kvinnelandslaget i fotball har spilt VM-kamper.

 

Siden X Games for to uker siden har Sverre Isachsen hatt noen travle dager både i Norge og USA.

 

– Jeg reiste rett fra X Games og til den norske VM-runden i rallycross på Lånke. Der hjalp jeg Henning Solberg, og fra Lånke dro jeg rett til Seattle hvor jeg har vært på en stor Subaru-konferanse denne uken. Jeg fikk snakket mye med Subaru-sjefene både fra USA og Japan, og de følger godt med på kjøringen.

 

Helgens løp foregår lørdag og søndag, og kan sees direkte på den amerikanske TV-kanalen NBC. Du kan også få oppdateringer på www.redbullglobalrallycross.com


Foto: Lars Gange subaru.com/rally