Sverre Isachsen klar for ny sesong i USA

S_Isachsen_16_05
Subaru of America, Inc. har annonsert en langsiktig satsing for Subaru Rally Team USA i Red Bull Global Rallycross Championship, og Sverre Isachsen fra Norge fortsetter som sjåfør.

 

Subaru Rally Team USA, som består av et samarbeid mellom Subarus motorsportsavdeling Subaru Tecnica International og den tekniske partneren Vermont Sportscar planlegger å stille til start i minst åtte runder i årets Red Bull Global Rallycross Championship i USA, samtidig som de skal teste enda mer enn tidligere for å utvikle den nye Subaru WRX STI GRC Supercar. Subaru legger nå ned store ressurser i utviklingsarbeidet slik at de kan være i en posisjon til å kjempe om sammenlagt-tittelen både for førere og konstruktører i 2017. Sjåførene Bucky Lasek fra USA og Sverre Isachsen fra Norge vil kjøre for teamet i GRC, mens rallyfører David Higgins vil jobbe mye med utviklingen av bilen.

 

Årets første løp for Subaru Rally Team USA blir i Dallas den 3. og 4. juni, og der vil kun Sverre Isachsen kjøre ettersom Bucky Lasek deltar i skateboard-konkurransen i X Games samme helg. Etter løpet i Dallas stiller både Isachsen og Lasek til start i løpet Red Bull GRC BASE, inne på en militærleir, den 2. og 3. juli.

 

– Vi vil ta noen viktige skritt denne sesongen for å gjøre bilen enda bedre foran neste sesong. Vermont SportsCar jobber tett med ST1 i 2016 for å ta dette programmet til neste trinn, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier teamsjef Lance Smith.

 

Også Sverre Isachsen gleder seg.

– Jeg har kjørt for Subaru Rally Team USA siden 2012, og de har blitt som en familie for meg. Vi jobber svært godt sammen, og med et enda tettere samarbeid med STI i Japan ser dette meget lovende ut for fremtiden. 2016 blir en sesong hvor fokuset er testing og utvikling foran neste år igjen, forteller Sverre Isachsen.