Talentutvikling Pilotklubb NMK Gardermoen informerer

Hei alle juniorer (opp til 25 år) innen bil! Også for deg som ikke er medlem i NMK Gardermoen.

På tide å komme i gang med trening, både fysisk og aktivt, igjen!

Vi møtes tirsdag 15. september kl. 17.30 på bana for en økt med fysisk trening. Dette er en trening dere alle kan delta på for å øke ytelsen under kjøring. Vi har flere eksempler på at økt fysisk trening gir økt ytelse på banen eller i skogenJ Møt opp og bli enda bedre på utholdenhet samt konsentrasjon! Treningen varer til 18.15. Tilbudet om fysisk trening er gratis og vil være et ekstra tilbud til dere gjennom vinteren. Tenk hvor sosiale vi kommer til å bli, i tillegg til sprekere enn vi allerede erJ Terminliste og opplegg kommer vi tilbake til senere. Etter den fysiske delen holder vi medlemsmøte (kun medlemmer) for juniorene fra 18.30 til ca 20.00. Her ønsker vi alle velkommen uansett om du har deltatt på den fysiske delen!!

Juniorgruppa ønsker å vite hva du ønsker, hvordan vi skal jobbe fremover og ikke minst at vi blir bedre kjent med hverandre! I tillegg vil det bli et tema om kjørestil, sporvalg m.m. fra en rutinert utøver.

Tirsdag 6.oktober blir neste ordinære juniortrening. Vi møtes kl. 17.30 og kjører til det blir mørkt! Kr. 50.- for medlemmer og kr. 150.- for ikke medlemmer.

Hilsen juniorgruppa v/Grete Ruud, 907 40 577 – gruud@dcpost.no