Tangering av årsbeste for Krohn

krohn_toronto.jpgAnders Krohn kjørte i helgen inn til en oppløftende 5. plass i Torontos gater. Nå satser 23-åringen på enkeltresultater i Indy Light-serien i USA.Krohn kvalifiserte seg lørdag til fjerde startspor i årets 7. løp i Indy Light-serien, men i mål måtte han ta til takke med en plass ned på resultatlisten.

-Sett i lys av at vi har brutt de siste tre løpene, var dette oppløftende for meg og teamet. Endelig gjennomførte vi et løp uten uhell og tull med bilen, sier Krohn.

Belardi-teamet har vært gjennom en bratt lærekurve i sin første sesong i Indy Light-serien, og nå tror Krohn de er nær å finne et optimalt oppsett på bilen.

Med helgens 5. plass er han på 7. plass i sammendraget, etter halvkjørt sesong. Gateløpet i Toronto i Canada ble kjørt på smale og humpete veier i sentrum av Toronto, som krevde full konsentrasjon.
-Det er veldig små marginer som skiller en pallplass fra fjerde- og femteplass. Hele teamet har de siste ukene gått gjennom bilen etter den dramatiske krasjen på Indianapolis Motor Speedway, og vi har funnet små endringer i oppsettet som gjør at vi nå er veldig nær teamene som har vært med i dette selskapet i mange år, sier Krohn.

Neste løp kjøres også i Canada om to uker, men da i Edmonton.
-Jeg har fortsatt mulighet for å nå en pallplass i sammendraget, men nå er det enkeltseire vi vil satse på. Jeg er fortsatt optimist og har tro på at vi kan klare det i Edmonton, sier racingsjåføren.

Anders Krohn har 165 poeng, mens lederen Josef Newgsarden har 267 poeng.