Tar av gipsen rett før Lånke-EM

s_isachsen_11_02.jpgTirsdag i neste uke, bare fire dager før den norske EM-runden i rallycross på Lånke, fjerner Sverre Isachsen gipsen fra sin brukne tommel.

– Legene tror det skal gå bra å kjøre, selv om det er vel tidlig å ta av gipsen. Men jeg får støpt en spesialskinne, som forhåpentligvis gjør at jeg kan kjøre uten problemer. Jeg må jo kjøre årets viktigste løp, sier Isachsen, som har blitt Europamester i rallycross de to siste sesongene.

For første gang på flere år tar nå EM-sirkuset turen til Norge, og det er første gang at EM-runden kjøres på Lånkebanen utenfor Hell i Nord Trøndelag. Etter en vanskelig start på årets sesong er Sverre Isachsen revansjesugen foran løpet på hjemmebane.

– Vi har sortert ut bilen nå, så bare tommelen fungerer håper jeg å kjøre om seier. Jeg trenger et godt resultat nå for å ikke falle fra i kampen om EM-tittelen, sier Sverre som ligger på en femteplass i EM etter de tre første EM-rundene.

Selv om 40-åringen fra Hokksund har gips, har han ikke tid til hvile de neste dagene. På fredag skal han være med på et arrangement for sin hovedsponsor, First Stop, på Jessheim og lørdag er det klart for Hokksund Dagene i Hokksund sentrum.

– Begge steder har vi med løpsbilen og trailer, slik at folk kan få se teamet.

Tirsdag morgen er det så klart for sykehusbesøk hvor gipsen skal fjernes og så går turen rett til Trøndelag. Hele onsdag vil Sverre og teamet være hos First Stop Lade Dekkservice i Trondheim, og på torsdag ankommer teamet Lånkebanen.

– Det er viktig å skape så mye blest som mulig rundt den norske EM-runden i rallycross. Nivået har aldri vært høyere, og vi har nordmenn i toppen i alle klassene. Derfor bør det bli folkefest på Lånkebanen neste helg.