Team Norway: Aasbø til topps

Denne helgen ble årets sesong i Formula Drift avsluttet på Irwindale Speedway i Los Angeles. Og Fredric Aasbø fra Team Norway imponerte.

Det har vært en kompakt høstsesong i Formula Drift i år, og denne helgen gikk de to siste løpene på Irwindale. Fredric Aasbø gikk helt til topps og vant den sjuende runden som ble kjørt på fredag. Det var Fredrics andre seier i Formula Drift denne sesongen. I søndagens åttende og siste runde røk Aasbø ut i Topp 32. Sammenlagt ble det en fjerdeplass på Toyota Supra-føreren i årets sesong.

Dennis Hauger har også denne helgen gjort et gjesteinnhopp i Formula Regional for Van Amersfoort Racing, denne gangen på Imola i Italia. Det ble en andreplass, en fjerdeplass og en femteplass i de tre løpene for Dennis.

Emil Heyerdahl har også vært i Italia, hvor han har testet en Lamborghini Super Trofeo. Det kan være et alternativ for Heyerdahl å kjøre en slik bil neste sesong.

Ellers har simracer Tommy Østgaard vært i aksjon igjen, denne gangen i VCO Pro Sim Series, hvor en simracer og en racerfører kjører sammen i F3-biler. Tommy kjørte sammen med Gustas Grinbergas og duoen ble nummer 12, blant annet etter at Tommy hadde kjørt seg fra sisteplass til 15. plass.