Team Norway: Aktiv helg

Det har vært en aktiv helg for flere av utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag.

Vi starter på Vålerbanen, hvor årets første NM-runder i racing ble kjørt. I GT3 ble det to seiere og en andreplass til Marius Solberg Hansen.

I GT5 deltok landslagsutøverne Oskar Biksrud, Isabell Rustad og Felix Heiberg. I første finalen ble Biksrud nummer to, Rustad nummer 13 og Heiberg nummer 19. I den andre finalen ble Biksrud nummer to, Rustad nummer åtte, mens Heiberg måtte bryte, og i den tredje finalen vant Biksrud, mens Rustad ble nummer fire.

I Rally Sørland ble det totalseier til Frank Tore Larsen og landslagskartleser Torstein Eriksen. Petter Sæves Waskaas vant klasse 13 og ble nummer seks totalt.

Christer Otterstrøm kjørte årets første løp i Formula Nordic på Mantorp i helgen. Det ble en 7. plass, 4. plass og 2. plass for Christer i tre løp hvor også flere andre nordmenn gjorde seg bemerket.

Hedda Hosås deltok i helgen i SXS Nordic på Tierp i Sverige. Hun brukte løpet som en test foran neste runde i Extreme E, og hadde også med Jan Åge Asgrimsplass for å lære seg mer om riktig forberedelse, oppvarming og kosthold under løp.

På Tierp var også Ole Christian Veiby, som deltok i Rally X Nordic. Det ble andreplass i det første løpet for Veiby, men i det andre løpet ble han påkjørt i semifinalen.

Mads Østberg kjørte EM-runden i rally på Kanariøyene i helgen, men tekniske problemer gjorde at det ikke ble noe resultat å skrive hjem om denne gangen.

Julie Nataas kom til semifinalen i helgens dragracingløp på Lucas Oil Raceway i Indianapolis.

Gokartfører Marcus Ahlmann Sæter kjørte årets andre runde i Champions of the Future, men han slet med farten og kom ikke til finalen denne gangen.