Team Norway: Andreplass til Aasbø

Team Norway-fører Fredric Aasbø kjørte inn til andreplass i helgens runde i Formula Drift i amerikanske St. Louis, og leder nå mesterskapet. Vi tar også med at det ble nok et strålende løp av Simen Olsen, som ble nummer tre.

På Misano i Italia ble det kjørt GT World Challenge Sprint Cup i helgen, og Marcus Påverud måtte dessverre bryte da de ble påkjørt i løpet. På Misano var også Emil Heyerdahl, som deltok i GT4 European, og Emil og makkeren kjørte inn til en 15. plass og en 17. plass.

Marcus Ahlmann Sæter og Marius Barry-Berg kjørte Champions of the Future i Cermona i Italia, men det ble dessverre ingen finaler denne gangen.

Av andre landslagsutøvere som har vært i aksjon tar vi med Ole Christian Veiby, som vant et lite rally i svenske Årjäng på fredag foran Johan Kristoffersson og Pontus Tiedemand. Andrine Rafoss deltok i Goldagsløpet i bilcross i helgen, men måtte kaste inn håndklet med tekniske problemer. Andreas Bakkerud deltok i et gokartløp i Bergen denne uken, og havnet på pallen.