Team Norway: Andreplass til Bakkerud

Elitelandslagsfører Andreas Bakkerud kjørte inn til andreplass i årets første runde av Nitro Rallycross på Lydden Hill i Storbritania. I mesterskapet, som kjører med elektriske biler, var også elitelandslagets Ole Christian Veiby med, men han fikk tekniske problemer i finalen og kom i mål på en femteplass.

Dennis Hauger har denne helgen hatt fri fra Formel 2, men da har han deltatt i Porsche Carrera Cup Scandianvia i Skellefteå i Sverige. Det ble en andreplass og en snurring for Hauger.

En annen som kjørte i Skellefteå var Marius Solberg Hansen, som kjørte inn til to 9. plasser og en 7. plass i det tre løpene – og beste privatfører i alle løp.

På Imola i Italia har Dennis Olsen kjørt to nye løp i DTM, med en 9. plass og et brutt løp denne helgen.

På Spa i Belgia ble det kjørt tre nye løp i det italienske Formel 4-mesterskapet. For Martinius Stenshorne ble det et brutt løp, en 11. plass og en 8. plass.

Tommy Østgaard, som nå har blitt fabrikkfører for Porsche i esport, kjørte et iRacing Special Event på Watkins Glen i helgen, men måtte bryte.

For Philip Svendsen ble det seier i helgens løp på Klippan og SKCC R4/IAME series junior 125.

På Rudskogen ble det kjørt NM-runde i racing i helgen. Felix Heiberg deltok i Citroën DS3 Cup, men det ble to brutte løp for Heiberg. I GT4 ble det en tredjeplass og to sjuendeplasser for Andrine Rafoss. I GT5 ble det en åttende- og to niendeplasser for Oskar Biksrud.

Vi tar også med Ola Jr. Nore, som vi ikke nevnte i forrige ukerapport, men som da hadde kjørt Rally Polen, vist et godt tempo, men det endte med brutt løp etter en avkjøring.