Team Norway: Andreplass til Mikkelsen

Tre utøvere fra Team Norway var i aksjon i årets andre VM-runde i rally, og best gikk det for Andreas Mikkelsen med en andreplass i WRC2.

Arctic Rally i Finland var årets andre VM-runde i rally, og Andreas Mikkelsen kjørte inn til en andreplass i WRC2 sammen med kartleser Ola Fløene, bak WRC2-vinner Esapekka Lappi. Mikkelsen var ikke helt fornøyd med andreplassen, men han leder WRC2 sammenlagt med god margin etter året to første løp.

Som teamkamerat i Skoda hadde Mikkelsen denne helgen Eyvind Brynildsen. Eyvind og kartleser Veronica Engan måtte steppe inn da en av Skodas førere ikke kom inn i Finland. Eyvind takket for tilliten med et strålende løp, og ble nummer fire i WRC2. Han ble også nummer femten totalt, på plassen foran Ole Christian Veiby, som slet med litt problemer med sin Hyundai.

I Italia har det vært et nytt gokartløp på Adria, denne gangen i WSK Super Master, og som vanlig med Martinius Stenshorne til start i OK og Marcus Ahlmann Sæter til start i OKJ. Denne gange ble det en sterk niendeplass til Martinius i OK, mens Marcus hadde en 14. plass som beste resultat i innledende, men klarte ikke å kvalifisere seg til finaler i det tøffe startfeltet.

Lørdag ble det kjørt to nye løp i  Porsche Esports Supercup, og denne gangen var Montreal arenaen. For Team Norway-fører Tommy Østgaard ble det en niendeplass i sprintløpet og en nittendeplass i featureløpet, etter at han ble påkjørt.