Team Norway: Andreplass til Nataas

Julie Nataas ble nummer to i Top Alcohol Dragster i NHRA Nationals i amerikanske Indinapolis i helgen. Hun ble slått av Madison Payne i finalen, men på vei til finalen slo Julie blant annet NASCAR-legenden Tony Stewart.

Mads Østberg vant Rallye Isla Delos Volcanes på Lanzarote i helgen, sammen med kartleser Patrick Barth.

På Monza i Italia kjørte Dennis Hauger Formel 2, hvor det ble en flott femteplass i hovedløpet på søndag.

Ole Christian Veiby kjørte inn til tredjeplass i Rally X Nordic-løpet på svenske Höljes.

Marcus Påverud kjørte GT World Challenge Europe på tyske Hockenheim i helgen. Det ble brutt løp på lørdag, men på søndag ble det en 29. plass på Påverud og hans teamkamerat Babtiste Moulin, og åttendeplass i «silver cup». Emil Heyerdahl kjørte GT4 Europe på Hockenheim, og det ble en 24. plass og 29. plass for Emil og teamkameraten.

I Rally Larvik ble det seier til Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen, mens Petter Sæves Waskaas imponerte med nok en klasseseier og sterk totalplassering med sin Subaru.

Andreas Bakkerud gjorde et gjesteinnhopp i fransk rallycross på Loheac, men tekniske problemer gjorde at det ikke ble noen finaleplass denne gangen.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte WSK Euro Series på Franciacorta i Italia, men to brutte heat gjorde at det ikke ble finale.

Vi tar også med at Andrine Rafoss kjørte mestermøte i bilcross på Konsmo, og i IAME Series på Andebu ble det to fjerdeplasser til Elina Lie Rolfsen. Benjamin Fuglesang ble nummer fem i første løp og sju i det andre. Philip Svendsen ble nummer ti i første løp og seks i det andre. På plass var også Jon Krognes, mentaltreneren til Team Norway. Fuglesang vant også begge løpene i KZ2. I Junior 125 ble det to seire til Marius Barry Berg.