Team Norway: Bakkerud imponerte i elbil

Flere landslagsutøvere har vært i aksjon denne helgen, og Andreas Bakkerud imponerte i elbil.

Andreas Bakkerud kjørte denne helgen to løp i Rally X Nordic på svenske Höljes, hvor han stilte til start med en elektrisk Ford Fiesta. I dette mesterskapet kjører de elektriske bilene mot bensinbilene, og som ventet var ikke bilen til Bakkerud like rask som toppbilene. Men Bakkerud imponerte med å vinne flere heat, komme til semifinaler og en finale. Til slutt ble det en sjetteplass i det ene løpet.

Årets første EM-runde i gokart har blitt kjørt i Genk i Belgia, og der stilte Martinius Stenshorne til start i OK-klassen. Martinius kjørte fort, og var oppe på femteplass i finalen, men ble påkjørt og havnet på en 12. plass. Marcus Ahlmann Sæter deltok i OKJ, og ble til slutt nummer 49 av 100 deltakere.

Marcus Påverud kunne si seg svært fornøyd med sin debut i GT3-klassen på Paul Ricard-banen i Frankrike i helgen. Sammen med sin danske makker Jens Reno Møller kjørte han inn til 8. og 10.plass totalt i de to løpene i International GT Open-mesterskapet, og den norsk-danske duoen sikret seg også en 4. og 6.plass i ProAm-klassen med sin Honda NSX GT3.

Julie Nataas har kjørt 4-wide Nats i Concord, North Carolina, hvor det ble en fjerdeplass for Julie i klassen Top Alcohol. Neste løp er allerede kommende helg i Houston, Texas.

Mads Østberg og Torstein Eriksen deltok denne helgen i Eger-Ozd Rally i det ungarske mesterskapet. Det ble et trøblete løp for Citroën-duoen, som hadde motorproblemer gjennom hele løpet, men de endte likevel på en fjerdeplass.

I den virtuelle verden har det blitt kjørt nye løp i Simracing Grand Prix, denne gangen på Bathurst, hvor flere fra Team Norway deltok. Oskar Biksrud vant sprintløpet, mens Jarl Teien vant hovedløpet. Sindre Setsaas leder fortsatt mesterskapet totalt.