Team Norway: Bakkerud poenglikt med Hansen!

Vi gratulerer Andreas Bakkerud med en fantastisk sesong, som til slutt endte med sølv i Rallycross-VM med minst mulig margin til gullet.

Andreas er en «self-made man» i rallycross, som ofte har opplevd hvordan det er å være David i kampen mot Goliat. Også denne sesongen har Andreas ofret alt, gjennomført en strålende sesong og ender altså mesterskapet med like mange poeng som Timmy Hansen.

I årets siste finale var det Andreas som tok starten, men et sammenstøt mellom Hansen og Bakkerud på den første runden gjorde at det ble andreplass i mål. Dommerne etterforsket sammenstøtet, men resultatet ble stående, og dermed ble Hansen verdensmester på grunn av flere seirer denne sesongen.

Men vi er så stolte over Andreas som har vært en positiv bidragsyter for hele norsk bilsport, Norges Bilsportforbund, NBF Talentutvikling og Team Norway i en årrekke. I våre øyne er du en vinner!

Vi tar også med andre positive nyheter, og det er at Martinius Stenshorne Racing ble nummer fem i søndagens løp i WSK Open, hvor han også hadde den nest beste rundetiden og ligger nå på tredjeplass i mesterskapet. I tillegg har Martinius blitt tatt opp i Rosberg Racing Academy, som Formel 1-verdensmester Nico Rosberg står bak!

Vi tar også med at globetrotteren Fredric Aasbø har vært på farten igjen. Fra innspilling av Top Gear-episoder i Norge, til besøk på Toyota Racing i Texas, til SEMA Show i Las Vegas og til drifting i Japan!