Team Norway: Barry-Berg imponerte

Marius Barry-Berg imponerte i IAME Wintercup i spanske Valencia i X30 Senior denne helgen. Etter imponerende kjøring hele helgen startet han finalen fra tredje startposisjon.

Til slutt ble det en meget sterk sjetteplass i konkurranse med 124 av verdens beste gokartførere. Philip Svendsen fra Team Norway deltok også, men var uheldig i tidkjøringen og endte på sjuendeplass i B-finalen. Flere andre nordmenn deltok også i andre klasser, og viser at det gror godt i norsk karting om dagen med flere unge talenter som satser internasjonalt.

Fra Spania går turen til Midt-Østen, og først Dubai i De Forente Arabiske Emirater, hvor Martinius Stenshorne kjørte tre nye løp i Formula Regional Middle East. Det ble en femte-, sjuende- og attendeplass denne helgen for Martinius. I det siste løpet fikk han en tiplassers straff for sammenstøt med en konkurrent. Stenshorne ligger på tredjeplass i mesterskapet, men skal ikke kjøre flere løp i dette mesterskapet nå som han begynner testingen før årets Formel 3-sesong.

I Qatar ble Mads Østberg nummer to i Qatar International Rally, sammen med kartleser Patrik Barth.

Andreas Bakkerud skulle ha kjørt Nitrocross i canadiske Calgary denne helgen, men mildvær gjorde at det bare ble noe oppvisningskjøring.

Torstein Eriksen var med som kartleser for Frank Tore Larsen i Rally Hadeland, men duoen måtte bryte. Best av landslagsutøverne ble da Karl Peder Nordstrand på en åttendeplass totalt, og som nummer to blant tohjulstrekkerne. Jens Hvaal ble nummer elleve, mens Marius Solberg Hansen og Pettter Sæves Waskaas måtte bryte.