Team Norway: Beste privatfører i STCC

Marius Solberg Hansen endte som beste privatfører i STCC, etter 9., 14. og 10. plass i helgen etter litt bremsetrøbbel.

En annen fra Team Norway som kjørte på svenske Mantorp i helgen var Benjamin Fuglesang i Formula Nordic. Han kjørte for å sikre sølvet i mesterskapet, og med en tredjeplass gikk det i boks.

Årets siste løp i GT World Challenge Europe gikk i spanske Barcelona, og der ble det en 24. plass til Marcus Påverud og co. i sin Lamborghini, mens Marius Nakken og co. i Porsche ble nummer 41.

Magnus Gustavsen kjørte også i Barcelona, i Lamborghini Super Trofeo. Gustavsen kjørte seg opp fra 13. plass til 7. plass, før teamkameraten tok over, og de endte som nummer 19.

Andreas Bakkerud kjørte Nitro Rallycross i amerikanske Minneapolis, men var med i en voldsom krasj på lørdag. Heldigvis gikk det bra med Andreas, og han kom sterkt tilbake på søndag og ble nummer fire.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte WSK Open Cup i OK-klassen denne helgen, og endte som nummer 28 i finalen, etter en 16. plass i prefinalen.

Simracer Oskar Biksrud kjørte inn til en 8. plass i kvalifseringsserien til Porsche Esports Supercup.