Team Norway: Dennis i gang med sesongen

Formel 2-fører Dennis Hauger og landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass er allerede i gang med årets sesong, og er på treningssamling hos Red Bull i Østerrike.

Dennis Hauger er som kjent en del av Red Bull Junior Team, og derfor får han muligheten til å reise til Red Bulls avanserte test- og treningssenter i Østerrike. Her jobber Dennis og fysisk trener Jan Åge Asgrimsplass med å spisse den fysiske formen foran sesongen 2023.

-Det går bra her i Østerrike. Dennis har forbedret resultatene sine siden i fjor, og han er motivert for å gjøre alt som trengs for å være best mulig forberedt til sesongstart, sier Jan Åge Asgrimsplass fra Østerrike.

Hos Red Bull sitt test- og treningssenter gjøres også en generell helsetest, det tas blodprøver og tester for å se at kroppen fungerer som den skal. I tillegg er det fysiske tester for bryst, rygg bein og litt koordinasjon i meget kompliserte maskiner. Det er også tester på sykkel for å måle hjerterytme.

Mye av det som læres hos Red Bull er også kunnskap som Jan Åge Asgrimsplass bruker når han trener andre utøvere på Team Norway.