Team Norway: Dennis tok pole for Sabine

Dennis Olsen startet årets sesong med å ta en veldig spesiell pole position på Nürburgring.

Årets første løp i NLS-mesterskapet (tidligere VLN), som kjører alle sine løp på Nürburgring Nordschleife, ble kjørt denne helgen, ettersom åpningsløpet ble avlyst på grunn av snø. Dette var også det første løpet etter at Nürburgring-dronningen Sabine Schmitz døde av kreft, og derfor var det følelsesladd at hennes team, Frikadelli Racing, kjørte inn til pole position. Og den som satt bak rattet, og kjørte inn til den imponerende tiden 07.53 på den 24,4 km lange banen var Dennis Olsen.

I løpet ble Dennis Olsen og teamkamerat Fred Mackowiecki nummer to i løpet, bak Michael Christensen, Kevin Estre og Lars Kern, som også kjører Porsche. En annen landslagsutøver som var med i dette løpet, var Mads Siljehaug, som ble nummer seks i CupX-klassen med sin KTM X-Bow GT4.

I Ungarn har Mads Østberg og Torstein Eriksen varmet opp til kommende helgs VM-runde i Kroatia med å kjøre Boldogko Rally. Landslagsduoen ledet løpet før den siste fartsetappen, men punkterte med sin Citroën C3, og ble dermed nummer fem.

Dragracer Julie Nataas har denne helgen kjørt på Las Vegas Motor Speedway, det såkalte #Vegas4WideNats, og Julie stilte som vanlig i klassen Top Alcohol Dragster. Det ble en tredjeplass på Julie, mens Shawn Cowie vant.

Denne helgen har det også blitt kjørt to nye løp i Simracing Grand Prix, hvor landslagsfører Sindre Setsaas var raskest på kvalifiseringen, og vant sprintløpet, mens det ble en tredjeplass i hovedløpet. Det løpet ble vunnet av Jarl Teien. Oskar Biksrud, fra juniorlandslaget, tok to pallplasser med gips! Også flere landslagsutøvere deltok, hvor Dennis Bjerke imponerte med flott oppkjøring og ble nummer 11, mens Benjamin Fuglesang og Karl Peder Norstrand krasjet i hovedløpet, men i sprintløpet ble det en fjerde- og sjetteplass for de to sistnevnte. Ole Christian Veiby ble nr. 33 i hovedløpet.