Team Norway: Dobbelt norsk i WRC2

Andreas Mikkelsen vant WRC2-klassen i Rally Estland foran Mads Østberg, og gjorde dermed at det ble dobbelt norsk på pallen.

Andreas Mikkelsen og Ola Fløene gjennomførte et meget godt Rally Estland, og vant løpet med sin Skoda Fabia. Mads Østberg og Torstein Eriksen kjørte også meget bra, men var uheldig med punkteringer og bremseproblemer, og ble til slutt nummer to med deres Citroen C3. De to Team Norway-førerne ligger også på første- og andreplass sammenlagt i WRC2-mesterskapet.

-Det er både gøy og imponerende å se tempoet til Andreas og Mads. Disse to har konkurrert mot hverandre i rally i snart 15 år, og at de fortsatt er så jevne og er helt i verdenstoppen tror jeg de blant annet kan takke hverandre for. Kampen dem i mellom tror jeg har gjort begge førerne så gode som de er i dag, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Ayla Ågren kjørte årets tredje løp i W Series, denne gangen på Silverstone i Storbritannia, og der ble det en 15. plass.

Dennis Olsen har denne helgen vært på Monza i Italia for å kjøre et løp FIA World Endurance Championship, og der ble det en 12. plass i ProAm-klassen for Dennis, Anders Buchardt og Maxwell Root. Neste utfordring for Olsen og Buchardt sammen er 24-timersløpet på Le Mans.

Dragracer Julie Nataas kjørte denne helgen Jegs Sportsnational i Ohio, men røk ut med tekniske problemer i E1. Ellers er simracer Tommy Østgaard på plass hos sitt team Coanda i Tyskland med massevis av løp og trening på plakaten.

Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter kjørte i helgen løpet Champions of the Future i spanske Zuera, som oppvarming til EM-runden på samme bane neste helg. Martinius ble nummer 15 i OK-klassen. Sæter kom ikke til finalen i OKJ.

Karl Peder Nordstrand kjørte sitt første løp i FIA Cross Car Academy Trophy i Frankrike, men var uheldig og fikk stopp i både Q1 og Q2. Et godt tempo i Q3 var ikke nok for en finale. Men Karl Peder kjørte inn til en fin niende tid i kvalifiseringen.