Team Norway: Enda flere titler!

For en sesong dette er for Team Norway, Norges raskeste landslag! I helgen tok både Fredric Aasbø og Andreas Mikkelsen nye titler.

Vi starter på Irwindale Speedway utenfor Los Angeles i USA, hvor Fredric Aasbø sikret gullet i Formula Drift, verdens mest prestisjefylte driftingmesterskap. Det er den andre tittelen i dette mesterskapet til Fredric Aasbø.

I Rally Ungarn ble det seier til Mads Østberg og Torstein Eriksen, mens Andreas Mikkelsen og Edmondson ble nummer seks. Og med det resultatet sikret Andreas også EM-gullet i rally, bare en uke etter at han ble mester i WRC2. Mads ble forøvrig nummer tre i det ungarske mesterskapet i rally, som også helgens EM-runde var en del av, og det uten å ha kjørt alle løpene i mesterskapet.

I Barcelona sikret Marcus Påverud en andreplass sammenlagt i ProAm-klassen i International GT Open, sammen med sin danske teamkamerat Jens Reno Møller. På plass i Barcelona var også landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass.

På Circuit of the Americas i Texas kjørte Ayla Ågren årets siste løp i W Series, som supportserie til Formel 1, og ble nummer ni i det siste løpet. Sammenlagt ble det en 17. plass på Ayla.

Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter har vært i Spania for å forberede seg til VM, som går på den samme banen kommende helg. Martinius ble nummer åtte i OK-klassen, og Marcus nummer nummer 30 i OKJ etter motorproblemer i finalen.

Oskar Biksrud var uheldig og ble påkjørt i helgens kvalifiseringsløp til Porsche Esports Supercup.

-2021 er en fantastisk sesong for Team Norway og norsk bilsport. Det plukkes store titler på rekke og rad, som Dennis Hauger i Formel 3, Andreas Bakkerud i EM i rallycross, Andreas Mikkelsen i WRC2 og Rally-EM, og Fredric Aasbø i Formula Drift. Og sesongen er ennå ikke over, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.