Team Norway Esport: Seier til Ole Steinbråten under årets juleløp

I romjulen ble det organisert et stort norsk løp innen simracing.

Dette var RacingLab.no sitt årlige juleløp. Her blir alle i simracing miljøet invitert inn for å konkurrere mot hverandre med muligheten om å vinne store premier. I år ble løpet kjørt på den legendarisk banen Laguna Seca, og det var en stor suksess. Både bredden og eliten samlet seg for å kjøre et fullstappet løp med hele 41 sjåfører på den trange banen. Det norske landslaget Team Norway Esport tok med seg fire av sine sjåfører for å delta.  Det var tøff racing fra start til mål, men landslaget satte spor og kapret førsteplass, andreplass og tredjeplass under løpet!

Resultat:
P1 Ole Steinbråten
P2 Steffen Hjelvik
P3 Jarl Teien
P9 Oskar Biksrud

Ole Steinbråten tok seieren, etterfulgt av Steffen Hjelvik og Jarl Teien. Oskar Biksrud lå også an til å oppnå et flott resultat, men var dessverre involvert i en ulykke som kostet han mange sekunder. De fire landslagssjåførene var fornøyd med resultatet og var takknemlig for å kunne være med på et så artig, samt krevende løp.

«Løpet var en stor suksess for oss, men også for resten av sjåførene som var involvert. Det virket som alle elsket initiativet om et løp nå midt i ferien, spesielt på grunn av gode premier, hard konkurranse og muligheten til å kjøre mot landslaget. Slike arrangement er med på å både styrke samholdet i norsk simsport og bygge det større. Jeg er takknemlig for at flere fra landslaget tok seg tid i ferien til å være med å kjøre. Dette er starten på mange seiere vi ser for oss å jobbe mot i 2023. Vi skal bruke dette nye året på å bygge det sterkeste landslaget, samt øke interessen for simracing i Norge. Esport er fremtiden.» Sier Team Norway Esport Team Manager Daniel Størkersen.