Team Norway: Fantastisk av Hauger

Dennis Hauger gjorde i helgen et comeback i Formel 3, og endte nesten opp med å vinne det uofisielle verdensmesterskapet i Macao.

Dennis Hauger, som snart er ferdig med sin andre sesong i Formel 2, fikk muligheten til å kjøre Macao Grand Prix for sitt team MP Motorsport, da deres faste fører Franco Colapinto var skadet. Dennis imponerte alle med fantastisk kjøring og ble til slutt nummer to i løpet som omtales som World Cup for Formel 3.

Vi holder oss i Asia, for i Rally Japan ble det nok en seier i WRC2-klassen til Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen. Det var årets fjerde VM-seier for Skoda-duoen, som allerede er verdensmestere i WRC2.

Marcus Ahlmann Sæter har denne helgen kjørt første runde i WSK Final Cup i Italia, hvor det ble en 24. plass (med straff) i finalen.

Vi tar også med at Jens Hvaal kjørte det belgiske crosskartmesterskapet i helgen. Han ledet semifinalen, men måtte bryte der med tekniske problemer.