Team Norway: Fantastisk helg!

For en fantastisk helg for Norges raskeste landslag!

Vi starter på Hockenheim i Tyskland, hvor Dennis Hauger ble historisk da han som første fører klarte å vinne alle de tre Formel 4-løpene på en helg i det tyske mesterskapet. Nå ligger han bare ett poeng bak sammenlagtlederen foran den siste løpshelgen.

I Rally Tyrkia gjorde Andreas Mikkelsen en god jobb da han kjørte inn til tredjeplass. Mikkelsen ligger også på en sterk fjerdeplass i VM.

I Latvia var landslagstrener Fredrik Brenna-Lund på plass for å følge opp blant annet Andreas Bakkerud, som kjørte inn til tredjeplass – og som nå ligger kun et poeng bak VM-leder Timmy Hansen før finalen i Sør-Afrika. I Latvia var også TBRX Thomas Bryntesson, som dessverre endte løpet med en krasj, men han kom på en sterk tredjeplass sammenlagt i EM. Flere av førerne på juniorlandslaget var også i aksjon i Riga, og viste sterk kjøring.

På Rudskogen imponerte Emil Heyerdahl med dobbeltseier i Approved Cup’en i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Mads Østberg var gjestefører og rallyføreren imponerte også på asfalten. På Rudskogen gjorde Edward Sander Woldseth fra juniorlandslaget nok en god helg i Formula Nordic og økte sin sammenlagtledelse.

Fredric Aasbø kjørte Formula D i Texas, men løpet endte med en skikkelig krasj, men Aasbø ligger fortsatt på andreplass sammenlagt.

På Hockenheim kjørte Mads Siljehaug og Eike Angermayr inn til en femte- og en ellevteplass i ADAC GT4, og duoen ligger på en andreplass sammenlagt.