Team Norway: Fantastiske resultater

Dette ble en helg med fantastiske resultater for utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag.

Vi starter i Latvia, hvor Karl Peder Nordstrand og kartleser Jørn Listerud i årets tredje runde i det latviske rallymesterskapet. Dette var det første grusløpet med firehjulstrekk for Nordstrand som altså gikk helt til topps.

Seier ble det også på Brands Hatch i Storbritannia, hvor Marcus Påverud kjørte årets to første løp i GT World Challenge Sprint Cup sammen med Baptiste Moulin. I det andre løpet ble det seier i Silver Cup, og en 16. plass totalt, mens det ble 6. plass i Silver Cup og 25. plass totalt i det første løpet – blant annet etter en tidsstraff av Lamborghini-duoen.

I Rally Portugal ble det en tredjeplass til Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen i WRC2-klassen, etter at Skoda-duoen tapte mye tid på en punktering.

Isabell Rustad imponerte i sine første løp i Porsche Sprint Challenge på Anderstorp i Sverige. Isabell ble nummer fire og tre i de to løpene.

På Anderstorp kjørte også Christer Otterstrøm i Formula Nordic, som kjørte inn til en tredjeplass og et brutt løp.

Fredric Aasbø kjørte Formula Drift på Road Atlanta i amerikanske Georgia denne helgen, men det ble en vanskelig helg for den regjerende mesteren, som røk ut i topp 16.

Dennis Olsen kjørte GT World Challenge Asia i Buriram i Thailand, men det ble et vanskelig løp for Olsen og teamkamerat Wei Lu da Dennis ble påkjørt.

Andreas Bakkerud og Hedda Hosås delte bil, da de begge kjørte for teamet til Jenson Button i Extreme E i Skotland. Den norske duoen kom ikke til finalene, men vant det såkalte «Redemption Race» på søndag.

Fjorårets vinner av Bilsporttalentet, Tobias Spangen, kjørte bilcross på Elverum i helgen, og gikk helt til topps.

Philip Svendsen kjørte IAME series Benelux runde 2 i Frankrike denne helgen, og kjørte inn til en fjerdeplass i B-finalen.

Følg også med på Tommy Østgaard, som er i finalen i simracingserien ESL R1 mandag.