Team Norway: For en helg!

Denne helgen var fantastisk for Team Norway, Norges raskeste landslag.

Vi starter på Imola i Italia, hvor Dennis Hauger kjørte inn til sin første pallplassering i Formel 2, da han ble nummer tre i sprintløpet på lørdag. I søndagens hovedløp startet han i femte startposisjon, men ble påkjørt i starten og måtte bryte. Men nok en gang viste Dennis at han har tempo til å kjempe helt i toppen i Formel 2.

En annen som har kjørt i Italia er Herman Ovenstad, som kjørte inn til en sterk andreplass i Senior ROK i Franciacorta.

I Ungarn vant Mads Østberg og kartleser Patrik Barth nok en runde i det ungarske rallymesterskapet med deres Citroen C3.

I Storbritannia ble det seier til Ola Jr. Nore og kartleser Jack Morton i det britiske rallymesterskapet i Rally 4-klassen.

På Spa i Belgia har Andreas Bakkerud denne helgen kjørt et 12-timersløp med en Audi R8 GT4. Tekniske problemer ødela for et godt resultat, men Bakkerud fikk mye kjøretrening – og rett før løpet i Belgia testet han den nye elektriske rallycrossbilen som skal brukes i Nitro Rallycross denne sesongen.

På Nürbugring i Tyskland ble det tredjeplass til Christian Krognes og hans teamkamerater i en BMW M4 GT3, mens Dennis Olsen og co. i Porsche endte med krasj og 14. plass. Dennis Olsen debuterer forøvrig i DTM kommende helg. Emil Heyerdahl kjørte sitt andre løp med en Porsche Cayman for å få A-lisensen til å kjøre i GT4-klassen på Nordschleife, og det ble en andreplass i V5-klassen. Mads Siljehaug måtte bryte med tekniske problemer med sin KTM X-Bow GT2.

I Sverige kjørte Philip Svendsen et nytt løp i Sydsvenskans Kart Champion Cup i Helsingborg. Han gikk over mål som nummer tre, men ødelagt frontfanger gjorde at han ble flyttet ned til femte.

Hjemme i Norge ble det seier til Frank Tore Larsen og Team Norway-kartleser Torstein Eriksen i Hurumsprinten.

På Varna ble det seier til Benjamin Fuglesang i årets første gokartløp i KZ-klassen.

I den digitale verden kjørte Oskar Biksrud inn til en 19. plass og en 10. plass i Porsche Esports Supercup.