Team Norway: Første F2-seier til Hauger

Dennis Hauger tok sin første seier i Formel 2 da han vant sprintløpet i Monaco på lørdag. I søndagens løp ble det en sjuendeplass etter at han hadde vært nummer fem, men var uheldig med sikkerhetsbil. Men alt i alt en fantastisk helg for Hauger, som også denne helgen hadde med seg NBF sin landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass.

Flere landslagsutøvere var også med da årets 24-timersløp på Nürburgring ble kjørt foran 230 000 tilskuere i Tyskland. Men det ble en vanskelig helg for både Christian Krognes, Dennis Olsen og Mads Siljehaug, som alle måtte bryte med enten tekniske problemer eller avkjøringer.

I Finland har det blitt kjørt en runde i Rally X Nordic, og der ble det en femte- og sjetteplass til landslagsfører Ole Christian Veiby. Også nordmennene Thomas Bryntesson og Sondre Evjen imponerte i Finland, og Bryntesson vant også det ene løpet. I Cross Car Junior ble det en tredje- og en fjerdeplass for Karl Peder Nordstrand.

Mads Østberg kjørte i helgen inn til tredjeplass i Rally Internazionale del Taro i Italia.

Felix Heibeg har kjørt Citroen DS3 Cup på Ring Djursland i Danmark, hvor det ble en 3. plass og 6. plass. Også Knut Eirik Knudsen og Niklas Eker Abrahamsen imponerte med god kjøring i Danmark.

På Gardermoen har det blitt kjørt NM-runde i rallycross, hvor Emil Sivesind vant klasse 4 og Andrine Rafoss ble nummer sju i klasse 1.

Gokartfører Philip Svendsen kjører mest i Sverige, men kjørte i helgen på Andebu og ble nummer to.