Team Norway: Fortsatt sammenlagtledelse til Aasbø

En rekke førere fra både elitelandslaget, satsingslandslaget og juniorlandslaget til Team Norway har vært i aksjon denne helgen.

Dennis Hauger hadde en vanskelig helt da årets sjuende og åttende runde i Formel 2 ble kjørt i spanske Barcelona. Dennis fikk et vanskelig utgangspunkt etter en 14. plass på kvalifiseringen, og endte de to løpene på henholdsvis 12. og 13. plass. Også landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass var med Dennis i Barcelona.

Dennis Olsen har denne helgen kjørt runde tre og fire i DTM på tyske Lausitzring, og det ble en like vanskelig helg som navnebroren hadde i Barcelona. Olsen ble nummer 11 på kvalifiseringen lørdag og måtte bryte det første løpet. Søndag ble Porsche-føreren nummer 13 på kvalifiseringen og endte løpet på en 11. plass.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen stilte til start som forhåndsfavoritter i WRC2 i Rally Portugal, men de måtte bryte med et motorproblem etter å ha ledet den første dagen.

Fredric Aasbø gjorde nok et sterkt løp i Formula Drift, da han ble nummer tre i amerikanske Orlando. Føreren fra elitelandslaget leder fortsatt mesterskapet sammenlagt.

En annen fører med suksess i USA er Julie Nataas, som vant helgens dragracingløp i Top Alcohol-klassen på Texas Motorplex.

Ole Christian Veiby gikk til topps i sitt lokale bakkeløp Festningeløpet på Kongsvinger, med en Audi Supercar rallycrossbil.

Sivert Svardal har kjørt årets første EM-runde i rallycross i Ungarn, og det gikk riktig så bra for føreren på satsingslandslaget, som kjørte inn til en femteplass med sin Volkswagen Polo.

Marcus Ahlmann Sæter har kjørt årets tredje runde i Champions of the Future i Kristianstad i Sverige, og det ble en 26. plass for gokartføreren.

Oskar Biksrud ble nummer 21 og 24 i helgens to løp i Porsche Esports Supercup.

Nikolai Haldammen rullet, og ble klassifisert på en sjuendeplass i NM-runden i crosskart i Konsmo.