Team Norway: God sesong av juniorlandslaget

Sesongen går mot slutten for de fleste førerne på vårt juniorlandslag «Team Norway – Junior Team». Og hvilken sesong det har vært!

Marius Bermingrud vant EM-runden i rallycrossklassen Super 1600 på Höljes i Sverige og ble nummer sju sammenlagt. I samme klasse ble Ole Henry Steinsholt nummer 19 sammenlagt, og Steinsholt har også vist et imponerende tempo i mange nasjonale løp denne sesongen. Guro Majormoen kjørte ikke alle løpene, men ble nummer 23 sammenlagt i EM.

Bra har det også gått for Sivert Svardal, som ble nummer to i NM og også var en av finalistene i Bilsporttalentet. Sondre Evjen har kjørt både EM i Supercars, hvor han ble nummer sju, og Supercar Lites i Rally X Nordic, hvor han ble nummer tre. Sterkt!

I gokart har både Mina Pedersen og Stian Lie vist et imponerende tempo i løp over hele Europa. Stian ble også Norgesmester. Også Phillip Sebastian Ruud har kjørt godt før han valgte å ta en pause fra gokartkjøringen tidligere i sommer.

Rallyfører Ola Jr. Nore har virkelig imponert på rallyskogen med sin Opel, og spesielt på asfalten i Rally Grimstad hvor det ble klasseseier. Totalt ble han hummer tre i NM, og han var en av finalistene i Bilsporttalentet sammen med blant annet teamkamerat Jacob Lyseng. Også Håkon Sveen Frøslid har kjørt fort i år, og ble til slutt nummer fem og beste gruppe N-bil i den raskeste NM-klassen.

Edward Sander Woldseth har virkelig hatt en god sesong der han vant Formula Nordic, imponerte på en Formel 3-test i Storbritannia og var en av finalistene i Bilsporttalentet.

Vi gratulerer!