Team Norway: God sesongstart i DTM

Årets DTM-sesong startet i helgen på tyske Oschersleben, og Dennis Olsen stilte til start med sin Porsche. Dennis viste et godt tempo denne helgen, og det ble en 10. plass lørdag og en 4. plass i søndagens løp.

En annen som kjørte på Oschersleben var Emil Christian Gjerdrum i ADAC GT4. Sammen med teamkamerat Alex Connor ble det en sjetteplass lørdag og en 16. plass søndag i deres Mercedes.

I amerikanske Orlando ble det suksess for Fredric Aasbø, som ble nummer to i årets andre runde i Formula Drift.

Like stor suksess ble det ikke for Julie Nataas som fikk et motorras da hun skulle kjøre en Funny Car i Oskaloosa.

I Monaco ble det en vanskelig kvalifisering for Dennis Hauger i Formel 2, men 17. tid. I lørdagens sprintløp ble Dennis nummer femten, mens han i søndagens løp klatret helt fra 17. til femteplass.

Marius Barry-Berg, som vant årets første runde i FIA Karting Academy Trophy sist helg, tok en ny seier denne helgen. Nå kjørte han to løp i det spanske mesterskapet i X30 Junior, og det ble en seier og en fjerdeplass for Marius.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen kjørte Mythical Cars Rally i Italia med Andreas sin gamle S2000-Skoda denne helgen, og allerede nå er de i gang med forberedelsene til Rally Sardinia.

Hjemme i Norge ble årets første NM-runde i rallycross kjørt i Melhus. Jens Hvaal kjørte inn til tredjeplass, men lå an til seier da han fikk problemer med bilen. Det ble en fjerdeplass til Andrine Rafoss, som fikk en punktering i finalen. Tobias Spangen, som vant Bilsporttalentet i fjor, kjørte Rallycross Junior og ble også nummer fire.