Team Norway: Gode internasjonale resultater

Nok en meget sterk helg av Dennis Hauger i det italienske Formel 4-mesterskapet, som denne helgen besøkte Red Bull Ring i Østerrike. Raskest på begge treninger, nummer fem og seks i kvalifiseringene og en femteplass i første løp lørdag. Dette ble fulgt opp med seier og andreplass i de to løpene på søndag, og Hauger er nå bare fire poeng bak sammenlagtleder Gianluca Petecof.

Christian Krognes og hans teamkamerater kjørte inn til tredjeplass i lørdagens VLN-løp på tyske Nürburgring Nordschleife. Krognes satte også løpets raskeste rundetid med sin BMW M6 GT3.

På Zandvoort i Nederland ble det kjørt to løp i GT4 European Series med to Team Norway-utøvere til start. Mads Siljehaug kjørte inn til pole position i det første løpet, ble nummer tre sammen med sin teamkamerat og hadde løpets nest raskeste rundetid med sin KTM X-Bow GT4. Marcus Påverud og hans teamkamerat kjørte inn til 13. plass totalt og 3. plass i ProAm-klassen. Søndagens løp startet med en massekrasj, som dessverre gikk ut over Siljehaugs bil. Påverud ble nummer åtte, og vant ProAm-klassen med sin Mercedes AMG GT4. Dermed leder Påverud og Luci Trefs ProAm-klassen sammenlagt.

Andreas Mikkelsen kjørte denne helgen Rally Estland for å forberede seg til Rally Finland senere i år, og ble nummer to i løpet.

Marius Nakken kjørte Porsche Supercup på Silverstone i Storbritannia, og kjørte inn til en 14. plass. Vi tar også med at Andreas Bakkerud deltok i Goldagsløpet i bilcross, Fredric Aasbø kjørte på Gatebil på Rudskogen og Thomas Bryntesson deltok i et rally i Årjäng.