Team Norway: Gode prestasjoner over hele verden

Vi starter i Baku i Aserbajdsjan hvor Dennis Hauger kjørte to løp i Formel 2. Det startet med femtetid på kvalifiseringen, og i lørdagens sprintløp hadde elitelandslagsføreren en kjempestart og gikk rett i ledelse. Han så ut til å være på vei mot en klar seier, da det ble sikkerhetsbil helt mot slutten av løpet. Sikkerhetsbilen kjørte langsomt, og da de skulle i gang igjen hadde Dennis og flere av de andre førerne for kalde dekk, og understyrte inn i barrieren i den første svingen. I søndagens løp slet Dennis igjen med å få riktig temperatur i dekkene og ble til slutt nummer seks. I sammendraget ligger Hauger på en sjetteplass, og han er ikke veldig mange poeng bak teten.

Årets første EM-runde i rallycross ble kjørt i Ungarn i helgen, og i Supercars var det Andreas Bakkerud som ble beste nordmann. Han kom til finalen med sin Audi, men manglende spylervæske og dårlig sikt gjorde at han måtte bryte. Sivert Svardal imponerte med andretid i andre omgang, men en krasj i tredje omgang ødela resten av helgen.

I RX3-klassen ble det en fjerdeplass for juniorlandslagsfører Jens Hvaal etter en imponerende helg. Vi tar også med at Espen Isaksætre imponerte med andreplass i RX3, mens Hans-Jøran Østreng kom til semifinale i Supercars.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte årets fjerde runde i WSK Super Master Series i italienske Cremona, men det ble en vanskelig helg for Sæter som manglet litt fart.

Elina Lie Rolfsen kjørte en runde i det svenske SKCC-mesterskapet på Åsum Ring, og endte på en sterk 20. plass av 54 førere. På Åsum Ring kjørte også Philip Svendsen, som startet som nr 13 i finalen, men ble påkjørt og havnet langt bak i feltet.

I Danmark har Felix Heiberg kjørt årets første løp i Citroen DS3 Cup, men fikk problemer med en drivaksel. I dette løpet imponerte Niklas Eker Abrahamsen stort med å vinne på søndagen.

I USA nådde Julie Nataas finalen i Top Alcohol-klassen I løpet Circle K NHRAFour-Wide Nationals på zMAX Dragway.