Team Norway: Gode resultater i Norge

Flere av utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag, har kjørt i Norge denne helgen og stått for gode resultater.

Men vi starter på Le Mans i Frankrike, der Dennis Hauger var gjestefører i Porsche Carrera Cup Scandinavia, som kjørte løp før det klassiske 24-timersløpet. Dennis kjørte inn til en imponerende andretid på kvalifiseringen, men var involvert i et uhell i løpet og måtte bryte.

Så til Norge og Rudskogen, hvor Felix Heiberg kjørte inn til første- og andreplass i de to løpene i Citroën DS3 Cup. I GT5 slet Heiberg med tekniske problemer, men der ble de to tredjeplasser til Isabell Rustad. Oskar Biksrud var helt i toppen på trening og kvalifisering, men fikk problemer med motoren slik at resten av helgen ble vanskelig. Christer Otterstrøm kjørte også på Rudskogen, og kjørte inn til en seier og andreplass.

På Vamoen har det blitt kjørt gokart denne helgen, og i X30 ble det en andre- og en fjerdeplass til Elina Rolfsen. Hun passerte mål først i den siste finalen, men fikk en tidsstraff. Benjamin Fuglesang ble nummer fire og seks.