Team Norway: Godt tempo av Bakkerud

Flere av landslagsutøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag, er nå i gang med sesongene sine.

Denne helgen var det klart for en ny runde i Nitro Rallycross med de elektriske rallycrossbilene. Denne gangen ble det kjørt på isen i Trois Rivieres i Canada, og det ble et følelesladd løp da mange av deltakerne i Nitro RX hadde et nært forhold til nylig avdøde Ken Block.

Andreas Bakkerud viste et godt tempo på isen, men var litt uheldig i finalen og ble til slutt nummer åtte. Men han ligger fortsatt på en andreplass i sammendraget.

Gokartfører Marcus Ahlmann Sæter har startet sesongen i Italia, og kjørte denne helgen på South Garda-banen, hvor det ble en åttendeplass.

Hjemme i Norge ble det seier til Frank Tore Larsen og landslagskartleser Torstein Eriksen i årets første NM-runde i rally på Elverum. Landslagsfører Ole Christian Veiby tok andreplassen.

På fredag skulle flere landslagsførere ha deltatt på en issamling på Dagali med John Haugland, men den måtte dessverre utsettes på grunn av overvann på isen.

Vi tar også med at Emil Heyerdahl vant et virtuelt 24-timersløp på Daytona i helgen, og det virkelige løpet går kommende helg – og Dennis Olsen er alt på plass i Florida for de innledende testene.