Team Norway: Hauger italiensk mester

Seks utøvere fra «Team Norway – National Team» har vært i aksjon denne helgen, og vi starter på Mugello i Italia, hvor Dennis Hauger ble kåret til italiensk mester i Formel 4, allerede før den siste løpshelgen. To seirer og en påkjørsel ble resultatet i helgens tre løp, og det var nok til å sikre tittelen. Vi gratulerer!

Andreas Bakkerud kjørte finaleløpet i Americas Rallycross på Mid-Ohio. Bakkerud lå på tredjeplass i finalen da han måtte kaste inn håndkleet fordi hele frontruta var dekket med gjørme.

Martinius Stenshorne Racing kjørte sitt første løp for Kart Republic, da han var med i det tyske mesterskapet i Ampfing. Martinius kjørte inn til en sterk andreplass.

Tre førere fra Norges raskeste landslag var med i den britiske VM-runden i rally i helgen. Andreas Mikkelsen ble nummer seks med sin Hyundai. Både Mads Østberg og Ole Christian Veiby viste godt tempo med sine R5-biler, men begge havnet i trøbbel. Veiby traff en stubbe, men ble til slutt klassifisert på en 11. plass i WRC2. Østberg fikk tekniske problemer, men ble til slutt klassifisert på en femteplass i WRC2Pro.