Team Norway: Heyerdahl imponerer

Det kjøres virtuelle billøp ikke bare hver eneste helg, men hver eneste dag, og titusenvis av deltakere over hele verden deltar online.

Også flere fra landslaget til Norges Bilsportforbund, Team Norway, deltar i mange av disse løpene. Denne helgen imponerte Emil Heyerdahl i noe som heter Precision Sim Engineering DTM-ish Lockdown Series på en virtuell utgave av Zolder-banen i Belgia. Det ble kjørt med en virtuell utgave en en gammel Caddilac, som tidligere ble kjørt i World Challenge America, og Emil ble nummer ni og sju i løpene, i konkurranse med verdensstjerner som Daniel Juncadella, Lucas Auer, Kelvin Van Der Linde og Rene Rast (det er bare å google…)

Ole Christian Veiby deltok i WRC eSports Shootout, hvor han røk ut i kvartfinalen. Også kjøres det en rekke andre løp, hvor Team Norway-utøvere dukker opp til stadighet.

Selv om virtuell bilsport er nyttig trening i disse dager, så er det viktig å holde den fysiske formen vedlike også, og i forrige uke hadde Team Norway’s fysiske trener Jan Åge Asgrimsplass en god økt med Dennis Hauger, Marcus Påverud og Emil Heyerdahl. Smittevernreglene ble overholdt, men Jan Åge hadde laget en trening med maks effekt selv med litt avstand.

Flere fra Norges raskeste landslag har også begynt å trene med bil eller gokart, nå som det er åpnet for det, og alle krysser fingrene for at det skal bli løpskjøring om ikke alt for lenge!