Team Norway: Heyerdahl til topps

Fortsatt simracing som gjelder i disse dager, selv om noen av Team Norway-førerne også er så smått i gang med organisert trening – under strenge retningslinjer for å unngå koronasmitte.

Denne helgen gikk Team Norway-fører Emil Heyerdahl helt til topps i den tredje runden av Simracing Grand Prix, som ble kjørt på Road Atlanta-banen. SimracingGP det offisielle Norgesmesterskapet i virtuell bilsport, og over 100 deltakere var med. I tillegg til Heyerdahl var det flere fra Team Norway som gjorde det godt, som Benjamin Fuglesang (2), Oskar Biksrud (3), Dennis Bjerke (7), Niklas Abrahamsen (20) og Ole Christian Veiby (24), mens Karl Peder Nordstrand (27) og Dennis Hauger (29) som var innblandet i en krasj. Flere fra Team Norway deltok også i de innledende rundene.

Emil Heyerdahl, som også kjører en Porsche 911 GT3 Cup i virkelig racing, vant også et løp lørdag i DGFX Clubsport, sammen med Kenneth Gulbrandsen.

Lørdag ble også en virtuell runde av det tyske NLS-mesterskapet (tidligere VLN) på Nürburgring kjørt. Der deltok både Tommy Østgaard og Christian Krognes fra Team Norway i hver sin BMW Z4 GT3. Det ble en niendeplass for Krognes og teamkameratene, mens Østgaard og co. krasjet.

Også Ayla Ågren deltok i The Race Legends Trophy, et virtuelt billøp med mange kjente utøvere, som Rubens Barrichello til sluttt vant. Vi har ikke lykkes å finne resultatet til Ayla i skrivende stund.

Det kjøres nå mange løp i virtuell bilsport hver eneste dag, og mange fra Team Norway deltar. Resultatene fra disse løpene er ikke like oversiktlige som fra virkelig racing, men vi gjør vårt beste med å forsøke å fange opp alt sammen.

God påske fra Team Norway – Norges raskeste landslag!