Team Norway: Historiske Dennis Olsen

Dennis Olsen stod for en av de største prestasjonene i norsk bilsport da han i helgen kjørte inn til Norges første pallplassering i 24-timersløpet på Le Mans, et av de mest ikoniske idrettsarrangementene i verden.

Dennis ble nummer tre i GT-klassen med sin Ford Mustang GT3 sammen med Mikkel Pedersen og Giorgio Roda. Det var Porsche som vant GT-klassen, mens Ferrari tok sin andre strake totalseier i 24-timersløpet.

-Le Mans er et av de tre største billøpene i verden sammen med Monaco Grand Prix og Indianapolis 500, så det Dennis gjør denne helgen er stort. Dessuten var Dennis den soleklare ankermannen på teamet som kjørte mest og raskest. Dennis er den utøveren som har vært en del av NBF Talentutvikling og Team Norway lengst, så vi gratulerer så mye, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

I den svenske EM-runden i rally ble det en sterk fjerdeplass til Frank Tore Larsen og kartleser Lars-Håkon Lundgren, mens Mads Østberg og Patrik Barth ble nummer fem. Nivået i løpet var meget høyt, og de norske førerne viste at de hører med i verdenstoppen.

Julie Nataas kom til semifinalen i et dragracingløp i amerikanske Odessa i helgen, mens Marius Barry-Berg kjørte inn til en 12.plass i en runde i det spanske mesterskapet i karting og Emil Gjerdrum kjørte B Zero Cup på Rudskogen i helgen, og tok med seg to pallplasser.