Team Norway: Høyt tempo i Sverige

Ole Christian Veiby og Torstein Eriksen kjørte en sterk VM-runde i Sverige, men måtte gi tapt for Oliver Solberg. Uansett var det et godt løp av Team Norway-føreren som til slutt endte på en andreplass i WRC2-klassen.

Martinius Stenshorne kjørte nye løp i Formula Regional Middle East i Dubai i De Forente Arabiske Emirater denne helgen, og det endte med 9., 15. og 21. plass i de tre løpene. I det ene løpet fullførte Martinius på sjetteplass, men fikk en straff etter løpet på grunn av et sammenstøt.

Karl Peder Nordstrand kjørte sitt første rally for sesongen, da han kjørte Rally Sarma i Latvia med en Skoda Fabia R5. Unggutten imponerte med å vinne LRC1-klassen og ble nummer tre totalt.

På Jerez i Spania kjørte Emil Gjerdrum GT Winter Series denne helgen, og kjørte inn til en sterk tredjeplass i sprintløpet og femteplass i langløpet.

Simracerne Tommy Østgaard og Oskar Biksrud kjørte årets første løp i Rennsport denne helgen. Det gikk ikke så godt som de hadde håpet, men nå er det i hvert fall godt i gang med sesongen for sitt nye team Heroic.