Team Norway: Høyt tempo på Lygnasprinten

Tre utøvere fra Team Norway deltok i Lygnasprinten på lørdag, og alle viste et høyt tempo.

Flere av vinterens rally har blitt utsatt på grunn av koronapandemien, men Lygnaspringen på Hadeland ble arrangert lørdag. Ole Christian Veiby fra Team Norway deltok i den raskeste klassen med sin Hyundai, og hadde denne gangen med seg Stig Rune Skjærmoen som kartleser. Veiby kjørte inn til andreplass i løpet bak Frank Tore Larsen og foran Anders Grøndal.

Raskeste tohjulstrekker, og nummer ni totalt, ble Ola Jr. Nore, som hadde med Jørgen Eriksen som kartleser. Ola, som er med på Norges raskeste landslag, vant sin klasse i en innlånt Peugeot 208. Ola satser på Rally EM i årets sesong.

En annen som vant sin klasse var Eyvind Brynildsen, med Roger Eilertsen som kartleser. Eyvind deltok denne gangen i veteranklassen med en VW Golf, og ble også nummer 13 totalt.

Denne helgen har det også vært et nytt løp i Porsche Esports Supercup, denne gangen på Silverstone. Tommy Østgaard fra Team Norway ble nummer åtte i det første løpet, og fikk dermed starte løp to fra pole position. Østgaard tok ledelsen, men ble kjørt av banen i det de skulle ut på den fjerde runden.