Team Norway: Imponerende av Nataas

To utøvere fra elitelandslaget og to utøvere fra juniorlandslaget har vært i aksjon denne helgen.

Dennis Hauger har hatt en travel uke. Først var han på Jerez i Spania for nok en Formel 3-test for Prema-teamet. Dennis startet med å sette nest raskeste tid i det første formiddagspasset, og endte den første dagen som nummer fire totalt. Den andre dagen endte han som nummer seks totalt, og viste nok en gang at han hører hjemme helt i toppen i FIA Formel 3.

Fra Jerez gikk ferden videre til Barcelona, hvor han gjorde en gjesteopptreden i Formula Regional European for sitt gamle team Van Amersfoort Racing. I et helt nytt mesterskap kjørte Dennis inn til pole position og andreplass i de to kvalifiseringene. I de tre løpene imponerte Dennis med to andreplasser og en tredjeplass.

Fredric Aasbø har kjørt runde fem og seks i Formula Drift på Texas Motor Speedway med sin Toyota Supra denne helgen. I begge løpene røk Fredric ut i kvartfinalen, og sammenlagt ligger han nå på en femteplass med to løp igjen av sesongen.

Martinius Stenshorne har vært i Portugal for å kjøre Champions of the Future, som et oppvarmingsløp til VM som skal gå på den samme banen i Portimao om en uke. Martinius kjørte inn til en trettendeplass i finalen for sitt nye team Lennox Racing.

Julie Nataas har kjørt Dodge NHRA Finals på Las Vegas Motor Speedway denne helgen. Julie vant den første eliminasjonsrunden i Top Alcohol Dragster, men ødela motoren i E2 og gikk ikke videre. Julie endte dermed på en sterk tredjeplass i det nasjonale mesterskapet i Top Alcohol Dragster, hvor 53 førere har tatt poeng.