Team Norway: Ingen sommerferie for landslaget

Det er ingen sommerferie for mange av utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag.

Denne helgen har igjen en rekke utøvere vært i aksjon, og vi starter på Silverstone i Storbritannia, hvor Dennis Hauger kvalifiserte seg til en tredjetid i Formel 2. I lørdagens løp med omvendt startrekkefølge ble det en sjuendeplass for Dennis, mens det ble en niendeplass i søndagens hovedløp.

I Estland ble det kjørt EM-runde i rally, hvor Mads Østberg og Patrik Barth ble nummer fire og Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen ble nummer tretten. Østberg ligger nå på tredjeplass i mesterskapet. Karl Peder Nordstrand deltok også i Estland, men måtte bryte etter en avkjøring.

I svenske Höljes ble årets to første VM-runder i rallycross kjørt, og landslagsutøveren Ole Christian Veiby ble nummer fem og tre i det to rundene. Det ble også kjørt EM i Höljes og der ble landslagsfører Sivert Svardal nummer elleve.

På Norisring i Tyskland kjørte Emil Christian Gjerdrum ADAG GT4. Duoen Gjerdrum/Tregurtha ble nummer 15 og 9 i de to løpene med sin Mercedes.

Vi tar også med at flere av gokartførerne er i aksjon omtrent hver helg med store og mindre løp, og trening. Og i helgen var landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass på gokartløpet på Vamoen for å følge opp utøvere og speide etter nye talenter. Og de neste helgene venter flere løp for utøverne på Team Norway.