Team Norway: Knallstart av Hauger

Dennis Hauger startet årets Formel 2-sesong strålende med en andreplass fra sjette startposisjon i sprintløpet i Bahrain.

Hauger ble nummer fire på kvalifiseringen, men på grunn av omvendt startrekkefølge blant de ti fremste, samt en gridstraff til en av konkurrentene ble det sjette startposisjon for Red Bull-junioren. Fra sjette startposisjon var det Dennis som var den i feltet som var best til å ta vare på dekkene sine, og til slutt kjørte han inn til en andreplass bak Ralph Boschung. I søndagens løp var det derfor en optimistisk Team Norway-fører som stilte til start fra fjerde startposisjon, men allerede på den første runden fikk Dennis motorproblemer og måtte etter hvert bryte.

Hjemme i Norge gikk Ole Christian Veiby helt til topps i Numedalsrally, et løp han har vunnet alle gangene det har blitt arrangert siden 2017. Landslagskartleser Torstein Eriksen kom også på pallen, sammen med sjåfør Frank Tore Larsen. Petter Sevæs Waskaas fra juniorlandslaget deltok også, og kjørte inn til en sterk 12. plass totalt og andreplass i klassen.

I USA startet Julie Nataas sesongen bra med å vinne «Babygators». Julie kjører også i år i klassen Top Alcohol Dragster. NHRA-sesongen starter med Gatornationals til helgen.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte tredje runde i WSK Super Master Series i Sarno, og ble til slutt nummer femten i finalen i OK-klassen.