Team Norway: Landslagsutøvere øverst på pallen

Dette har vært nok en meget sterk helg for utøverne på Team Norway – Norges raskeste landslag.

Jens Hvaal tok sin første seier i RX3-klassen på tyske Estering, men dessverre for Hvaal ble han fratatt seieren da det viste seg at buret var 0,5 mm for tynt to steder, noe teamet ikke var klar over. Sivert Svardal kjørte også på Estering, men tekniske problemer gjorde at det ble en 9. plass i Euro RX1.

Andreas Bakkerud fikk også fratatt en seier, da han kjørte først over mål i Nitrocross-løpet i Salt Lake City, men fordi han ikke var innom jokeren ble det en femteplass for Bakkerud, som nå ligger på tredjeplass i mesterskapet med de elektriske bilene.

Dennis Olsen kjørte DTM på Lausitzring, og det ble en 12. plass og en 5. plass for Porsche-føreren. Også Emil Gjerdrum kjørte på Lausitzring, i ADAC GT4, og i søndagens løp ble det en sterk 4. plass totalt og seier i juniorklassen for Gjerdrum og hans makker.

Mads Østberg viste et godt tempo i Barum Rally i Tsjekkia, men måtte dessverre bryte med girkasseproblemer.

Isabell Rustad kjørte Porsche Sprint Challenge på Karlskoga, og det ble en tredjeplass i det første løpet og brutt løp i det andre for Isabell.

Ole Christian Veiby vant Rally Grimstad, mens Torstein Eriksen, som er kartleser til Frank Tore Larsen, ble nummer fire. En som imponerte stort var landslagsutøver Petter Sæves Waskaas, som vant sin klasse og kjørte inn til en strålende tredjeplass totalt.

I Danmark ble det i helgen kjørt Citroën DS3 Cup på Jyllandsringen, og der gikk Felix Heiberg til topps i begge løpene!

Philip Svendsen kjørte gokartløp i belgiske Genk i helgen, men kom dessverre ikke til finalen denne gangen.