Team Norway: Landslagsutøvere til topps

Karl Peder Nordstrand, Tobias Grandum Spangen og Isabell Rustad vant alle løp i helgen.

Satsingslandslagsutøver Karl Peder Nordstrand imponerte stort da han og kartleser Jørn Listerud vant Rallijs Cēsis i Latvia denne helgen.

En annen som er på satsingslandslaget, og som også imponerte, er Tobias Grandum Spangen, som vant Juniorlandsfinalen i bilcross på Sigdal Motorsenter. Det var andre år på rad at fjorårets vinner av Bilsporttalentet vant Juniorlandsfinalen.

Dennis Olsen kjørte nok et løp på Nürburgring i Tyskland, men denne gang i DTM. I det første løpet ble Dennis nummer fem i det første løpet, men måtte bryte det andre etter en påkjørsel.

En annen som kjørte på Nürburgring var Emil Christian Gjerdrum i ADAC GT4. Gjerdrum og teamkamerat Alex Connor måtte dessverre bryte begge løpene.

I Rally Finland kjørte Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen inn til en fjerdeplass i WRC2-klassen, og var den femte raskeste i WRC2 (Oliver Solberg var ikke nominert til poeng i WRC2), og duoen leder nå WRC2-mesterskapet sammenlagt.

I København kjørte Marius Solberg Hansen gateløp i TCR Danmark, men det ble dessverre et par ublide møter med betongen for Solberg Hansen.

I belgiske Mettet ble Sivert Svardal nummer seks i helgens EM-runde i rallycross. Det ble ikke kjørt VM-runde denne helgen, men Ole Christian Veiby stilte opp i RX2E, men måtte bryte etter en rulling.

På Rudskogen ble det kjørt NM i racing denne helgen, med flere landslagsutøvere til start. Isabell Rustad kjørte inn til seier, andreplass og fjerdeplass i GT5. Oskar Biksrud kjørte inn til en andre- og to tredjeplasser. Felix Heiberg tok to 10. plasser og et brutt løp. Christer Otterstrøm vant det ene løpet i Formel Nordic, men måtte bryte det andre.