Team Norway: Mads Østberg vant i Mexico

Aktiv helg for utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag, og vi starter i Mexico og Rally of Nations Guanajuato.

Der ble det seier til Mads Østberg i en Skoda Fabia. Eyvind Brynildsen deltok også for Norge, og kjørte fort med sin Mitsubishi, men måtte dessverre bryte med tekniske problemer. Likevel ble den norske duoen nummer to i nasjonskampen.

Rett nord for Mexico, i amerikanske Long Beach, ble årets første runde i Formula Drift kjørt i helgen. Fjorårsvinner og Team Norway-utøver Fredric Aasbø ble nummer fire i helgens løp.

På Imola i Italia deltok både Marcus Påverud og Marius Nakken i årets første løp i GT World Challenge Endurance. Påverud og hans teamkamerater i en Lamborghini Huracan ble nummer 27 totalt, og nummer sju i Silver Cup. Nakken og hans teamkamerater i en Porsche 911 ble nummer 29 totalt og nummer åtte i Silver Cup.

Julie Nataas kjørte NHRA Four Wide Nationals i Las Vegas denne helgen. Det ble ingen finale da hun røk ut av E2 i Top Alcohol-klassen.

Team Norway-kartleser Torstein Eriksen gikk også til topps i helgen, da han var kartleser for Frank Tore Larsen i Vårsleppet.

Mange fra Team Norway deltok også i helgens Vårsamling i regi av NBF Talentutvikling.