Team Norway: Mange nordmenn i Italia

Flere landslagsutøvere kjørte billøp i Italia denne helgen.

Vi starter på Imola, hvor Dennis Hauger hadde en utfordrende helg i Formel 2. Det ble en 13. plass på kvalifiseringen, men en rekke førere fikk sine rundetider strøket på grunn av track limits, og da var Dennis plutselig nummer sju. Men så fikk førerne tilbake rundetidene sine, og da måtte Dennis starte begge løpene fra 13. startposisjon. I lørdagens sprintløp ble Dennis påkjørt allerede i den første svingen og måtte bryte, og på søndag ble det et vanskelig løp, hvor Dennis til slutt gikk i mål som nummer 12.

Martinius Stenshorne har nå fått en oransje bil, ettersom han ble presentert som en McLaren-junior på torsdag. Dessverre ble det en vanskelig helg for Martinius også, som ble nummer 17 på kvalifiseringen. I det første løpet kom Martinius på 22. plass, blant annet etter å ha fått straff for tjuvstart. På søndag kjørte Martinius seg opp til en 10. plass, men fikk en straff og endte som nummer 14.

På Misano, en kort kjøretur unna Imola, kjørte Magnus Gustavsen GT World Challenge Europe Sprint. Han kjører i sølvkategorien, der han ble nummer tre i lisenskategorien og 24 totalt blant GT3-bilene i det første løpet. I det andre løpet ble det en femteplass blant sølvførerne og 22. plass totalt.

Emil Heyerdahl deltok i GT4 European Championship, og imponerte med å være helt oppe på en tredjeplass i det store startfeltet. Teamkameraten kjørte imidlertid ikke like fort, og det ble en sjuendeplass i det første løpet. I det andre løpet hadde Porsche-duoen problemer på kvalifiseringen, startet bakerst, og kjørte seg opp til en 19. plass.

Marius Barry-Berg kjørte en ny runde i det spanske gokartmesterskapet i helgen. Marius vant tidkjøringen i senior klassen. Det kjøres to finaler og det ble en thriller i finalene, Marius fikk en P3 og P4. Marius ligger nå som P2 sammenlagt i mesterskapet.

Julie Nataas kjørte på Texas Motorplex denne helgen, men tapte i første runde mot James Stevens.