Team Norway: Mange pallplasser

Martinius Stenshorne har kjørt tre løp i det tyske Formel 4-mesterskapet på Hockenheim denne helgen, og Bilsporttalentet fra i fjor fortsetter å imponere i sin første sesong i formelbil. Denne helgen ble to femteplasser og en sjuendeplass på 16-åringen.

I årets første runde av Rally X Nordic i svenske Höljes ble det en fjerdeplass for landslagsfører Ole Christian Veiby. Johan Kristoffersson vant, mens Sondre Evjen ble beste nordmann på en tredjeplass. I søndagens løp røk Veiby ut i semifinalen, og da var det Thomas Bryntesson som var beste nordmann, mens det ble nok en seier til Kristoffersson.

Også Karl Peder Nordstrand kjørte i Höljes denne helgen i cross car junior, og det ble en tredjeplass og en åttendeplass for juniorlandslagsføreren.

Ola Jr. Nore kjørte EM-runden i rally på Gran Canaria i helgen, og viste gode tider helt til et drivakselbrudd gjorde at han ikke kunne kjempe om topplasseringer.

Mads Siljehaug har kjørt årets andre runde i Le Mans Cup for LMP3-biler på italienske Imola, og det ble en 16. plass for Siljehaug og teamkamerat Freddy Hunt. I følge analysetjenesten The B Pillar var Mads den tiende raskeste føreren (og fjerde raskeste sølvfører) av de totalt 57 førerne som deltok.

Benjamin Fuglesang har kjørt årets to første løp i Formula Nordic på Anderstorp i Sverige. Benjamin tok pole position, men måtte bryte det første løpet med tekniske problemer. I det andre løpet ble det en andreplass.

En annen som har vært i aksjon i Sverige, nærmere bestemt Jönköping, er Philip Svendsen. Lørdag ble det en femteplass, og søndag en fjerdeplass i OKJ.

På Hunderfossen gikk årets to første NM-runder i bakkeløp, og for Emil Sivesind ble det en andreplass lørdag og en førsteplass søndag – i klasse 4. Marius Solberg Hansen kjørte også, og tok to andreplasser i klasse 1.

Julie Nataas røk ut av første runde i sitt dragracingløp i Kansas søndag.